Nyhet! Vandrings- och livsnjutarresa vid Litauens Östersjökust

Vandrings- och livsnjutarresa vid Litauens Östersjökust

Vi kommer att ägna 3 dagar åt att lära känna Litauens Riviera. Vi besöker Klajpeda med intressanta gallerior och vackra Kuriska Näset med genuina fiskebyar och vandrande sanddyner.  Vår guide och cicerone är kulturvetaren Aušra som även tar oss med på vandring vid klipporna i Karkle.

Vi besöker även Aušra s anrika gård vid kusten och blir serverade vegetarisk mat och Aušras blandade örtteer. Resan kan kombineras med yogaträning mad Ausra eller med akvarellmålning under konstnären Irina Novokrescionovas handledning.

Övernattning på ett Spa-hotell i Palanga eller på ett lokalt hotell beläget hotell. Till mindre grupper erbjuder vi en unik övernattning i glampingstält på Ausras gård.         

Pris
Lågsäsong: från 6900 kr/ pers.
Mellansäsong: från 7500 kr/ pers.
Tillkommer: valda aktiviteter
Lågsäsong: 01.04. – 11.05. + 15.09. – 30.10.24
Mellansäsong: 12.05. – 30.06. + 01.09. – 14.09.24

  • Vissa delar av programmet går att genomföra som kryssningsupplägg, låg- och mellansäsong utresa mån-ons från Karlshamn med del i 2-bäddshytt, frukost, middag i a la carte, buss, guide och inträden från 2600 kr/ person.
  • Cross Baltica Sweden AB har resegaranti ställt till Kammarkollegiet.
  • Vi jobbar gärna B2B och är underleverantör/ skräddarsyr och bokar Era resor till Baltikum.
  • Vi främjar lokala samarbeten.
    Vi arbetar med lokala guider, lokalt ägda boenden och restauranger för att skapa tillväxt lokalt. Vi väljer restauranger som använder sig av lokalt producerade ingredienser i så stor utsträckning som möjligt.

Här presenterar vi några resekoncept som kan vara en utgångspunkt till Er reseplanering. Vi justerar gärna koncepten efter Era önskemål – de priser vi presenterar är en preliminär beräkning. Det slutliga priset beror på ett valt hotell och aktiviteter.

Kontakt och bokning:
Iwona Slojka,
0734292399
iwona@crossbaltica.com

Skicka Förfrågan